به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی مرکز پولاد پیچ کار:اولین جلسه هم اندیشی هسته ها و واحدهای فناور مستقر در مرکز نواوري پولاد پیچ کار در سال جاری در تاریخ 1400/2/07 با حضور دکتر خانی»ر ئیس مرکز علمی کاربردی پولاد پیچ کار ، طباطبایی مشاور ارشد کسب و کارهای نوین و تجاری سازی محصولات دانش بنیان و سرپرستان تیم‌های مستقر، در محل سالن اجتماعات مرکز پولاد پیچ کار برگزار گردید.

هدف از تشکیل این جلسه معرفی و استقرار هسته های جدیدالورود، اطلاع رسانی قوانین به هسته های فناور و درخواست تعامل بیشتر مرکز با واحد های فناور مستقر در دانشگاه جامع بود.

در ابتدای جلسه دکتر خانی مدیر مرکز نوآوری پولاد پیچ کار ضمن خیر مقدم و تبریک ایام میلاد کریم اهل بیت (ع) و آرزوی قبولی طاعات و عبادات خلاصه ای از وضعیت مرکز نواوري پیچ، مهره و اتصالات و چگونگی استقرار واحد های فناور را به اطلاع حضار رساندند.

تعداد هسته های پذیرش شده از ابتدای تأسیس پنج عدد می باشد که سه هسته با خروج موفق به صورت واحد فناور و پنج هسته در مرحله پیش رشد در مرکز نواوري می باشند. هسته ها و واحد های فناور در زمینه های مختلفی چون ،ساخت قالب تست کشش ، پیچ نوین شاتون موتورهای دیزل ، اینپلنت دندانی داخل استخوانی ،ساخت اتصالات هوا و فضا ، طراحی اتوماسیون صنعتی فعالیت دارند.

در پایان کارگاه‌ تخصصی بررسی مراحل تجاری سازی این واحدها بصورت اختصاص برگزار شد.