ثبت نام داوطلبان دوره های کاردانی و کارشناسی(ناپیوسته) دانشگاه جامع علمی کاربردی مهرماه ۱۴۰۰ آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، ثبت نام داوطلبان دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای و دوره مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی مهرماه 1400 آغاز شد.
علاقمندان برای آشنایی بیشتر و مطالعه دفترچه راهنما و اطلاع از رشته های تحصیلی دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای این دانشگاه می توانند به سایت سازمان سنجش به آدرس www.sanjesh.org و یا سایت دانشگاه جامع علمی کاربردی به آدرس www.uast.ac.ir مراجعه کنند.
گفتنی است ثبت نام دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای نظام آموزش مهارتی مهرماه 1400 این دانشگاه از امروز 24 مردادماه آغاز و تا تاریخ 31 مردادماه سالجاری ادامه دارد.