با موافقت دکتر پیمان دانش کار آراسته، معاونت محترم پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور ، شهرستان پاکدشت دارای مرکز نوآوری کشاورزی نوین شد.

دکتر هادی خانی رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی پولاد پیچ کار با اعلام این خبر گفت: نظر به قابلیت‌های منطقه ای این شهرستان با بیش از هزار و دویست هکتار گلخانه گل و سهم سرشار آن در کشاورزی کشور و از آنجا که ترویج فرهنگ نوآوری و خلاقیت از اولویت‌های مرکز آموزش علمی کاربردی پولاد پیچ کار میباشد با درخواست دومین مرکز نوآوری از دانشگاه جامع برای شهرستان پاکدشت، به حول و قوه الهی و پیگیری‌های مدیریت استان شرق پاکدشت دارای مرکز نوآوری کشاورزی نوین شد.

با موافقت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علمی کاربردی شهرستان پاکدشت دارای مرکز نوآوری کشاورزی نوین شد.

دکتر هادی خانی رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی پولاد پیچ کار با اعلام این خبر گفت: نظر به قابلیت‌های منطقه ای این شهرستان و سهم سرشار آن در کشاورزی کشور و از آنجا که ترویج فرهنگ نوآوری و خلاقیت از اولویت‌های مرکز آموزش علمی کاربردی پولاد پیچ کار میباشد ،با درخواست دومین مرکز نوآوری از دانشگاه جامع برای شهرستان پاکدشت، به حول و قوه الهی و پیگیری‌های آقای دکتر واحدی مدیریت استان شرق دانشگاه جامع ، موافقت اولیه برای راه‌اندازی مرکز نوآوری کشاورزی نوین در مرکز آموزش علمی کاربردی پولاد پیچ کار پاکدشت صادر شد.

وی افزود: هدف اصلی این مرکز‌ شکوفایی نوآوری و خلاقیت ترویج و اشاعه فرهنگ نوآوری و خلاقیت و شناسایی افراد خلاق و دارای ایده در جامعه از یکسو و ارائه راه کار های خلاقانه در رفع نیازهای فناورانه کشاورزان با متدهای جدید علمی از سوی دیگر میباشد که همواره از تاکیدات جناب دکتر موسی زاده مدیر کل دفتر پژوهش، فناوری، تجاری سازی و نوآوری دانشگاه جامع است.

دکتر هادی خانی با بیان اینکه بیش از یک میلیون و دویست هزار دانش آموخته کشاورزی در گرایش های مختلف در کشور داریم، ولیکن متأسفانه ضریب نفوذ فناوری و دانش در کشاورزی کمتر از 5 درصد است، افزود : با حمایت‌های مهندس حسینی مدیرعامل خلاق شرکت پولاد پیچ کار در تلاش هستیم با نگاه تخصصی و در نظر گرفتن ظرفیت های منطقه با راه‌اندازی چنین مراکز نوآوری در مرکز آموزش علمی کاربردی پولاد پیچ کار به کمک کشاورزان پیشرو و شرکت‌های فعال این حوزه بتوانیم گام مهمی در این عرصه برداریم و در این راستا برای اولین بار در منطقه تقاضای تاسیس مرکز شتاب دهنده نیز جهت حمایت از طرح و ایده های دانش بنیان به دانشگاه جامع ارائه شده است و انشالله در سال تولید، پشتیبانی و مانع زدایی بزودی با اخذ این مجوز، بدنبال تاسیس صندوق حمایتی از این عزیزان هستیم.

وی در پایان گفت : این مرکز باهدف جهت‌دهی ، شناسایی استعدادیابی و توانمندسازی صاحبان ایده و فعالان حوزه کشاورزی و نیز با توجه به نیاز جامعه به تولید و با هدف فعالیت در حوزه‌های مختلف صادر شده و به‌زودی در شهرستان پاکدشت کار خود را با قوت آغاز می‌کند.، موافقت اولیه برای راه‌اندازی مرکز نوآوری کشاورزی نوین در مرکز آموزش علمی کاربردی پولاد پیچ کار پاکدشت صادر شد.

وی افزود: هدف اصلی این مرکز‌ شکوفایی نوآوری و خلاقیت ترویج و اشاعه فرهنگ نوآوری و خلاقیت و شناسایی افراد خلاق و دارای ایده در جامعه از یکسو و ارائه راه کار های خلاقانه در رفع نیازهای فناورانه کشاورزان با متدهای جدید علمی میباشد.

دکتر هادی خانی با بیان اینکه بیش از یک میلیون و دویست هزار دانش آموخته کشاورزی در گرایش های مختلف در کشور داریم، ولیکن متأسفانه ضریب نفوذ فناوری و دانش در کشاورزی کمتر از 5 درصد است، افزود : در تلاش هستیم با نگاه تخصصی و در نظر گرفتن ظرفیت های منطقه با راه‌اندازی چنین مراکز نوآوری در مرکز آموزش علمی کاربردی پولاد پیچ کار به کمک کشاورزان پیشرو و شرکت‌های فعال این حوزه بتوانیم گام مهمی در این عرصه برداریم.